Între vedetele noastre se poartă bătaia cu ziarul!

Ştim că bătaia este ruptă din Rai, dar, mai nou, bătaia este rupere de ziare. Aceasta  este noua  modă printre vedete. Dacă nu se mai bat cu pumnii şi picioarele, au ales să o facă cu

Ştim că bătaia este ruptă din Rai, dar, mai nou, bătaia este rupere de ziare. Aceasta  este noua  modă printre vedete. Dacă nu se mai bat cu pumnii şi picioarele, au ales să o facă cu ziarele. Consideră, probabil, că aceasta este şi o formă de răzbunare pe jurnaliştii care nu se mai plictisesc să le dea în vileag toate secretele.

În fine, revenind. Vă spuneam, la început, că vedetele preferă, mai nou, să se bată cu ziarele. Prima data au fost Bianca şi Bote, luptă care s-a lăsat cu dinţi sparţi şi cu uşi rupte.

Acum a venit rândul brunetei Beatrice Tican, despre care se spune că ar fi fost iubita lui Pepe. După ce a devenit celebră, duduiţa s-a logodit cu Daniel Neacşu, fost jucător de box la Dinamo, după care s-a despărţit la câteva zile pentru că a aflat că o înşală.

Acum sunt din nou împreună, dar nu fac decât să le provoace senzaţii tari celor care le sunt alături. Bunăoară, zilele trecute, când erau în culisele unei emisiuni unde voiau să dezmintă zvonurile apărute despre despărţirea lor, iubitul s-a gândit să-i aplice o lecţie cu ziarul în cap, după ce i-a descoperit, se pare, ceva compromiţător în telefon.

Aşadar, bătaia e ruptă din Rai şi la casele mari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod