Fosta lui Vârciu, sexy-show în lapte

Astăzi sunt revoltată. Sincer m-am săturat de atâtea Andree, Daniele, Blonde ale lui Bote sau Sânziene. Fetele astea îşi fac un plan bine pus la punct şi apoi ies la agăţat. Găsesc

Astăzi sunt revoltată. Sincer m-am săturat de atâtea Andree, Daniele, Blonde ale lui Bote sau Sânziene. Fetele astea îşi fac un plan bine pus la punct şi apoi ies la agăţat. Găsesc bărbatul - puţin frumos, puţin cunoscut sau puţin bogat - şi se aruncă în luptă. Urmează scandalul, bătaia, televiziunile, ziarele şi apoi, implicit, banii.

Un exemplu clar este Andreea Bododel, o brunetă care a ieşit de câteva ori cu Vârciu, un alt exemplar rar, şi care acum este mare, super vedetă.

Click ne anunţă că în weekend-ul trecut, duduia a fost invitat special la o petrecere. Andreea a fost introdusă într-o cupă imensă, plină cu lapte, în ton cu tema party-ului, dansând minute bune în lichidul de culoare albă, spre deliciul clienţilor din BOA, acolo unde a avut loc evenimentul.

Dar cine este Bododel? Dar cine este Pestriţu? Dar cine este Crudu?
De ce despre ele se spune că-şi cumpără poşete de mii de euro şi merg în excursii de alte mii, iar artişti precum Johnny Răducanu sau Gică Petrescu au murit în mizerie.

Este revoltător.

Sunt curioasă ce altă piţipoancă îşi va face simţită prezenţa săptămâna viitoare!
Foto: Click

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod