Huidu, o nouă apariţie la TV. I-a dus un buchet de flori lui Teo Trandafir, în emisiunea ei

Teo Trandafir şi-a sărbătorit ziua de naştere (2 iunie) în direct la televizor, în platoul emisiunii „Teo Show“, de la Kanal D. Ea a avut alături mai multe vedete, o apariţie

Teo Trandafir şi-a sărbătorit ziua de naştere (2 iunie) în direct la televizor, în platoul emisiunii „Teo Show“, de la Kanal D. Ea a avut alături mai multe vedete, o apariţie surprinzătoare fiind cea a lui Şerban Huidu.

Fostul cârcotaş a apărut pentru puţin timp în direct la TV, nedorind să rămână în emisiune, pentru a nu se crea vâlvă în jurul apariţiei lui. Şerban Huidu i-a dat un buchet de flori vedetei de la Kanal D, a salutat-o pe Maia, fiica lui Teo Trandafir, după care a ieşit din studio.

„De ce a venit ştim, dar de ce a plecat?“, a întrebat Smiley, care era şi el prezent în studio.

„De ce a plecat? Habar nu am. Nu mai avea poftă de mâncare, poate. Eu şi Şerban am trecut prin iad în acelaşi timp şi asta ne-a legat pe viaţă“, a spus Teo Trandafir.

Este bine cunoscut faptul că, la sfârşitul anului 2011, Şerban Huidu a produs un accident rutier în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei oameni, iar în urma acestui incident vedeta TV a primit patru ani de închisoare cu suspendare şi interdicţia de a se urca la volan pentru o perioadă de şase ani.

După sentinţă, Şerban Huidu a anunţat că nu va mai apărea deloc la televizor, pentru ca, mai apoi, să se retragă şi de la radio.

Această promisiune a lui Şerban Huidu a fost încălcată de câteva ori, el făcându-şi apariţia de câteva ori şi în emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“, de la Prima TV, dar şi în matinalul de la Kiss FM. În urma criticilor primite de la colegii din presă şi din partea publicului, Huidu nu a mai apărut la TV, însă, cu ocazia zilei de naştere a lui Teo, a făcut o excepţie, pentru a fi alături de buna lui prietenă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod