Andreea Bălan, amendată de Antena 1 cu 5.000 de euro, din cauza lui Măruţă

Rivalitatea dintre posturile Pro TV şi Antena 1 face noi victime, Andreea Bălan fiind amendată de şefii postului din Băneasa, din cauza lui Cătălin Măruţă. Unul dintre cele mai dezbătute

Rivalitatea dintre posturile Pro TV şi Antena 1 face noi victime, Andreea Bălan fiind amendată de şefii postului din Băneasa, din cauza lui Cătălin Măruţă.

Unul dintre cele mai dezbătute subiecte mondene din ultima lună a fost, fără doar şi poate, despărţirea dintre Keo şi Andreea Bălan. Deoarece cântăreaţa i-a acordat Simonei Gherghe un singur interviu legat de fostul ei iubit, Cătălin Măruţă, rivalul celor de la Antena 1, a vorbit foarte mult în emisiunea lui despre despărţire, încercând să o facă pe Andreea Bălan să reacţioneze.

Se pare că insistenţele lui Măruţă au dat roade, deoarece, în timpul emisiunii lui de la Pro TV, Andreea Bălan i-a trimis acestuia câteva SMS-uri în care îi explica unele lucruri legate de despărţire.

Cătălin Măruţă a citit în direct mesajele, pentru a le oferi telespectatorilor opiniile tuturor părţilor implicate, însă acest lucru i-a făcut rău Andreei Bălan.

Potrivit jurnaliştilor de la WOWbiz, şefii de la Antena 1 au luat decizia de a o amenda cu 5.000 de euro pe cântăreaţă, deoarece are un contract de exclusivitate cu postul din Băneasa şi nu avea voie să facă declaraţii la o altă televiziune.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod