Hrubaru, noul prezentator al „Cronicii Cârcotaşilor“. Ce spune Huidu?

În toamna anului trecut, „Cronica Cârcotaşilor“ a suferit schimbări majore, după ce Găinuşă şi Dezbrăcatu' au decis să părăsească emisiunea. În locul lor, prezentatori au devenit

În toamna anului trecut, „Cronica Cârcotaşilor“ a suferit schimbări majore, după ce Găinuşă şi Dezbrăcatu' au decis să părăsească emisiunea. În locul lor, prezentatori au devenit Ioana Petric şi Alex Bogdan.

huidu-si-carcotasii4_75afcdbbfb

Acum, la sfârşitul iernii, partea masculină din cuplul de prezentatori este schimbată. Astfel, Alex Bogdan va fi înlocuit de Cristi Hrubaru, deoarece primul vrea să se concentreze pe proiectele din domeniul teatral.

„'Cronica Cârcotaşilor' va exista atât timp cât în România vor exista Cârcotaşi.

Anul ăsta a venit rândul meu să stau la pupitru şi să fiu vocea 'Cârcotaşilor' din toată ţara. Dacă nu eram eu, mai existau alte 20 de milioane de variante. Nu o să fie 'Cronica' Ioanei şi a lui Hrubaru. O să fie 'Cronica Cârcotașilor', în adevăratul sens. Cronica tuturor Cârcotaşilor din România“, a spus Cristi Hrubaru.

Şerban Huidu a vorbit cu jurnaliştii de la Libertatea despre această schimbare şi a spus că telespectatorii nu au cum să fie derutaţi.

„Alex a spus că se va ocupa de teatru.

Nu m-a deranjat decizia lui. «Cronica» nu este nici a lui Huidu, nici a lui Găinuşă, nici a lui Alex sau Hrubaru, e a telespectatorilor. Am avut mai multe variante, dar Cristi a fost alegerea întregii echipe. Alex va fi doar în prima emisiune, apoi Hrubaru îi va lua locul. Orice schimbare va avea un impact, dar dacă ne raportăm la ce se întâmplă în Italia, acolo prezentatorii sunt schimbaţi în fiecare sezon, deci n-ar trebui să fie o problemă prea mare“, le-a spus Huidu celor de la Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod