Andreea Mantea, bătută de Cristi Mitrea? „M-a lovit şi însărcinată“

Andreea Mantea şi luptătorul Cristi Mitrea, cel care a câştigat show-ul „Burlăciţa“ şi a lăsat-o însărcinată pe vedetă, trec prin momente grele. Însărcinată în cinci luni de

Andreea Mantea şi luptătorul Cristi Mitrea, cel care a câştigat show-ul „Burlăciţa“ şi a lăsat-o însărcinată pe vedetă, trec prin momente grele.

mantea si mitrea

Însărcinată în cinci luni de zile, vedeta de la Antena 1 s-a plâns unor apropiaţi că este agresată destul de des de Cristi Mitrea, anunţă cei de la WOWbiz.

„Cristi m-a lovit de mai multe ori, chiar şi însărcinată. De multe ori mă ţinea cu forţa la el în casă şi nu mă lăsa să plec, de frică să nu mă duc la poliţie.

Îmi lua şi telefonul. Urlam după ajutor, urlam la vecini, de mi se auzea vocea la două străzi“, le-ar fi povestit Andreea prietenelor ei.

Sursa citată notează că, după ce o bătea, Cristi Mitrea revenea la sentimente mai bune şi îşi cerea iertare în genunchi în faţa vedetei TV, care îşi ierta iubitul, deoarece îl iubea foarte mult. Prietenii Andreei Mantea care au vorbit cu cei de la WOWbiz au afirmat că, de mai bine de o săptămână, Andreea şi Cristi nu mai formează un cuplu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod