Gabi Cristea, poveste de dragoste în costum de baie pe plajă în Grecia

Vedeta în vârstă de 39 de ani a petrecut un weekend romantic la soare alături de iubitul ei, Tavi Clonda. De când a slăbit, Gabriela Cristea se numără printre cele mai sexy femei

Vedeta în vârstă de 39 de ani a petrecut un weekend romantic la soare alături de iubitul ei, Tavi Clonda.


De când a slăbit, Gabriela Cristea se numără printre cele mai sexy femei din televiziune. Prezentatoarea TV a făcut furori pe o plajă din Grecia în acest weekend când şi-a etalat silueta tonifiată în costum de baie. Bruneta s-a bucurat de soare alături de iubitul ei, Tavi Clonda, fiind prima vacanţă romantică pe care o petrec împreună în străinătate.  "Deşi ne-am propus de atâtea ori să plecăm undeva, departe de lume, nu am reuşit deloc! Mereu intervenea câte ceva care ne ţinea pe loc! Acum însă, după atâtea tentative, am reuşit să petrecem un weekend în Grecia", a declarat vedeta pentru WOWbiz.ro!

În Grecia, cuplul a ales sa stea în Rhodos, la un complex hotelier de cinci stele.

"A fost un cadou special din partea lui Tavi şi am încercat să ne relaxăm în două zile şi jumătate cât într-o săptămână de vacanţă! A fost minunat şi cu siguranţă, escapada elenă va fi un moment din viaţa noastră la care ne vom gândi cu bucurie", a mai spus vedeta. "Weekendul a fost un vis! Sunt foarte fericită şi mă simt extrem de împlinită sufleteşte! Viaţa alături de Tavi este perfectă", a conchis prezentatoarea emisiunii "Te vreau lângă mine".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod