Daniela Crudu, o vedetă cumpătată. Face shopping ieftin lângă gara Basarab

De când are o relaţie cu fotbalistul Mihai Costea, frumoasa brunetă şi-a schimbat obiceiurile. Nu mai frecventează cluburile, a renunţat la unele prietene care o influenţau negativ şi se

De când are o relaţie cu fotbalistul Mihai Costea, frumoasa brunetă şi-a schimbat obiceiurile. Nu mai frecventează cluburile, a renunţat la unele prietene care o influenţau negativ şi se concentrează doar pe muncă şi pe relaţia de dragoste. În plus, spre deosebire de alte dive autohtone care obişnuiesc să arunce mii de euro pe haine lunar, coprezentatoarea Super Bingo face economii făcând shopping în magazine ieftine.


Deşi se numără printre vedetele TV de succes şi nu se poate plânge că are probleme financiare, Daniela Crudu nu face risipă când vine vorba de haine.

Mai ales că acum ea este cea care aduce banii în casă, având în vedere că iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea, este în căutarea unei noi echipe.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe vedetă însoţită de sora ei mai mică, Anamaria, când îşi făceau cumpărăturile nu într-un mall de fiţe de prin Bucureşti, cum poate te-ai fi aşteptat, ci într-unul dintre magazinele cu haine ieftine, din zona gării Basarab. Cele două au ieşit mulţumite de afacerile făcute în centrul comercial şi s-au îndreptat direct spre casă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod