FOA: „Trebuia să fac parte şi din juriul primului sezon «MasterChef»“

Florin Scripcă, cunoscut publicului larg sub numele de Chef FOA, a cărui imagine a devenit mult mai populară odată cu apariţia în juriul „MasterChef“, a declarat recent că a mai avut

Florin Scripcă, cunoscut publicului larg sub numele de Chef FOA, a cărui imagine a devenit mult mai populară odată cu apariţia în juriul „MasterChef“, a declarat recent că a mai avut contacte cu şefii de la Pro TV.

chef foa

FOA le-a acordat un interviu celor de la Libertatea, afirmând că prima ofertă primită de la postul din Pache Protopopescu a venit în urmă cu mai mulţi ani, înainte ca Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu să semneze cu trustul Media Pro.

„Iniţial mi s-a propus să fac parte din juriu şi la prima ediţie a emisiunii «MasterChef», dar atunci aveam alte planuri şi nu am acceptat.

Acum, la a doua propunere, am căzut de acord. Am pus câteva condiţii, printre care şi aceea de a avea libertate, de a face ce vreau. Mie nu-mi place să mi se impună nimic, să fiu marionetă într-o emisiune. Sunt mai rebel! Ei au acceptat, aşa că totul merge bine. Eu ăsta sunt şi în viaţa reală, aşa cum sunt la televizor. Nu urmez reguli şi îmi place să mă distrez“, a spus Florin Scripcă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod