Elena Băsescu este din nou însărcinată. Măruţă a dat vestea cea mare!

Elena, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băiescu, este din nou însărcinată, informaţia fiind oferită în premieră în cadrul emisiunii „La Măruţă“, de la Pro TV. Cătălin

Elena, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băiescu, este din nou însărcinată, informaţia fiind oferită în premieră în cadrul emisiunii „La Măruţă“, de la Pro TV.

Cătălin Măruţă a făcut marele anunţ într-un moment în care toată lumea credea că Andra, soţia lui, este gravidă. „Numele se termină tot cu litera 'A', dar nu este vorba de soţia mea, Andra. Am înţeles că deja au început să scrie în ziare că Andra este gravidă. Nu este Andra, pentru că aş fi spus de la începutul emisiunii dacă era ea.

Pot să vă confirm 100% că Elena Băsescu este însărcinată. Am aflat din surse sigure şi vă anunţ şi pe voi că mezina preşedintelui se pregăteşte să devină din nou mamă“, a spus Măruţă.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Cătălin Măruţă şi-a amintit că, în primăvara acestui an, EBA a anunţat că îşi doreşte să aibă trei copii. „Foarte curând îmi doresc să redevin mamă. Îmi doresc să am al doilea copil până la jumătatea anului viitor. Îmi doresc trei copii“, a spus Elena Băsescu în urmă cu mai multe luni, tot la Pro TV.

Elena Băsescu şi soţul ei, Bogdan Ionescu, mai au o fetiţă, Sofia Anais, care a venit pe lume la sfârşitul anului trecut, exact în ziua în care cei doi împlineau un an de la căsătorie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod