După divorţ, afacerile Andreei Marin şi ale lui Ştefan Bănică merg tot mai prost

După o dragoste care a durat aproximativ şapte ani de zile, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au decis să pună capăt relaţiei pe care o aveau şi să divorţeze. Marea despărţire, care

După o dragoste care a durat aproximativ şapte ani de zile, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au decis să pună capăt relaţiei pe care o aveau şi să divorţeze.

Marea despărţire, care a ţinut timp de mai multe luni prima pagină a tabloidelor, s-a produs la începutul anului 2013, când cele două vedete au făcut anunţul simultan pe Facebook.

Acum, la un an şi jumătate după ce Andreea Marin şi Ştefan Bănică au divorţat, jurnaliştii de la WOWbiz anunţă că despărţirea a fost, pentru cele două vedete, şi o lovitură din punct de vedere financiar.

Se pare că divorţul nu i-a ajutat deloc în afaceri, veniturile lor fiind mai mici în anul 2013 decât în anul 2012.

Potrivit sursei citate, din bilanţurile publicate de Registrul Comerţului, firma lui Bănica, SC Mabel Concert SRL, care prestează activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, a înregistrat în 2013 un profit net de 1.235.492 lei (aproximativ 275.000 de euro), cu mult mai mic decât în anul 2012, când s-a înregistrat un profit de 2.296.554 de lei (aproximativ 510.000 de euro).

Nici Andreea Marin nu s-a descurcat mai bine în afaceri după divorţ.

În 2012, când diva era încă nevasta lui Ştefan Bănică, firma acesteia, A&A Partners 2004 SRL, a înregistrat un profit net de 30.763 euro. În anul 2013, după divorţ, firma Andreei nu a mai avut profit, ba mai mult, a înregistrat o pierdere de 31.635 euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod