Dragoste între ciudaţi: Mihai Bendeac şi Iulia Albu îşi fac declaraţii de iubire

O nouă idilă este pe cale să se înfiripe în lumea mondenă: Iulia Albu şi Mihai Bendeac. Cei doi îşi fac declaraţii de "iubire" cu fiecare ocazie care se iveşte. Sunt puţini cei care

O nouă idilă este pe cale să se înfiripe în lumea mondenă: Iulia Albu şi Mihai Bendeac. Cei doi îşi fac declaraţii de "iubire" cu fiecare ocazie care se iveşte.

Sunt puţini cei care scapă necriticaţi şi sunt pe placul lui Mihai Bendeac, iar Iulia Albu se numără printre aceştia. Zilele trecute, Bendeac a postat un filmuleţ pe pagina lui de Facebook în care o laudă pe Iulia Albu. Postarea se numeşte "Jurnalul unui Burlac – Am un secret murdar", filmuleţ care a dat naştere unor noi zvonuri despre o posibilă idilă între cei doi.

"Am trăit cu acest secret prea mult timp. Trebuie să vorbesc despre asta. E mai mult decât un secret, e o patimă! Deci sunt fiert pe Iulia Albu", îşi începe Mihai confesiunea.

Dedicaţia nu a lăsat-o rece pe Iulia, care i-a postat filmuleţul pe pagina ei de Facebook, alături de comentariul: "Dar cel mai tare am râs cu Mihai Bendeac".

De asemenea, potrivit wowbiz.ro, Bendeac le-a mărturisit unor apropiaţi că o adoră pe Iulia Albu şi că este impresionat de inteligenţa ei: "E o tipă strălucitor de inteligentă şi sunt convins că a înţeles gluma.

Nu am făcut mişto... din contră, îmi place de mor tipa. E cool".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod