Declaraţia şocantă de dragoste pe care Maharu i-a făcut-o Simonei Sensual

După o relaţie care a durat 11 ani de zile, şi care a fost presărată cu multe despărţiri şi împăcări, Simona Sensual şi Nicu Maharu încă nu pot da uitare trecutul. Chiar dacă s-au

După o relaţie care a durat 11 ani de zile, şi care a fost presărată cu multe despărţiri şi împăcări, Simona Sensual şi Nicu Maharu încă nu pot da uitare trecutul. Chiar dacă s-au separat de câteva luni, Maharu susţine sus şi tare că nu a uitat-o şi nu a încetat să o iubească.

Invitată la CANCAN TV, Simona Sensual a vorbit despre fostul ei partener şi despre dragostea pe care i-a purtat-o, dar că acum nu vrea să mai aibă vreo legătură cu el şi totul este de domeniul trecutului.

Chiar dacă nu înţelege de ce în ultimul timp Maharu a ieşit în public să-şi declare iubirea pentru ea, vedeta recunoaşte că între ei a fost ceva special, dar acum şi-a refăcut viaţa.

"Am făcut curăţenie în viaţa mea. Cu dragostea stau foarte bine. Recunosc că mie îmi place adrenalina. Eu încerc să fac lucrurile să fie clare. Mi-ar fi plăcut ca lucrurile astea să se rezolve între patru ochi, nu e greu să dea un telefon. Nu e nevoie să apeleze la emisiuni pentru această situaţie, iubirea nu e la tv.

În ultima perioadă sunt şocată de declaratiile lui despre mine. Nu înţeleg de ce face asta, mai ales că ştie că eu am nişte probleme în această perioadă. Iubire nu se numeşte. Nu mai avem nicio treabă de foarte mult timp. Nimic din ceea ce declară nu este adevărat. Îi doresc tot binele din lume, să fie cu cine vrea el. Singura mea dorinţă e să nu îmi mai pronunţe numele, să nu mai spună nimic de mine şi să îşi vadă de viaţa lui", a declarat Simona.

Reacţia lui Maharu nu s-a lăsat mult aşteptată şi a şocat pe toată lumea.

Intrat în legătură directă, fostul partener al Sensualei a declarat într-o manieră inedită că încă o mai iubeşte şi nu poate să o uite.

"Tu la Monaco nu ai pe nimeni. Te iubesc. Fă, du-te în ... Te iubesc. Hai închide. Pa", a spus Nicu Maharu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod