Daniela Crudu, din nou asistenta lui Dan Capatos la „Un show păcătos“

În această seară, de la ora 22.30, emisiunea „Un show păcătos“ revine la Antena 1, însă echipa a suferit unele modificări. Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu au fost date afară, locul

În această seară, de la ora 22.30, emisiunea „Un show păcătos“ revine la Antena 1, însă echipa a suferit unele modificări. Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu au fost date afară, locul lor fiind luat de Daniela Crudu.

Daniela Crudu_031014_0071

Potrivit unui comunicat trimis de Antena 1, cele două foste asistente rămân în trustul Intact. Ana Maria Mocanu a anunţat deja că a semnat cu emisiunea Star Matinal, unde este asistentă.

„Revenirea Cruduţei în echipa noastă încheie practic o etapă a vieţii ei, una nu foarte fericită, ce-i drept, şi marchează revenirea la formula de bază a acestei emisiuni.

I-am promis Danielei Crudu, în seara în care părăsea în lacrimi această emisiune, forţată de către iubitul său de atunci, că în momentul în care se va elibera de acea relaţie, se va putea întoarce acasă, la 'Un show păcătos'. Între timp, am descoperit două fete absolut minunate, Ana şi Loredana, cărora le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut în aceşti doi ani de emisiune în care am lucrat împreună. Le doresc tot binele din lume, pentru că îl merită pe deplin, dar promisiunea rămâne promisiune“, a spus Dan Capatos.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod