Cezar Ouatu, un pustnic la Muntele Athos

Artistul care făcea furori anul trecut la Eurovision şi-a lăsat barbă şi plănuieşte o vacanţă alături de călugări. Cezar Ouatu vrea să plece două săptămâni departe de ţară pentru a

Artistul care făcea furori anul trecut la Eurovision şi-a lăsat barbă şi plănuieşte o vacanţă alături de călugări. Cezar Ouatu vrea să plece două săptămâni departe de ţară pentru a se purifica spiritual la Muntele Athos şi pentru a oferi cadou primul său album pop călugărilor.

"Aş vrea să mă duc două săptămâni pe Muntele Athos pentru purificare spirituală. Să stau acolo printre călugări, pustnic. Este prima oară. Ideea este că vreau să ajung să mă purific spiritual, să le dau cadou primul meu album pop opera călugărilor, album care are un efect terapeutic, meloterapie", a povestit Cezar Ouatu pentru Cancan.ro.


Cezar Ouatu a prezentat anul trecut România în finala Eurovision, clasându-se pe locul 13.

După prestaţia de pe scena de la Malmo Arena din Suedia, artistul a declarat că se simte un învingător şi că a reprezentat ţara la cel mai înalt nivel. Cezar Ouatu a participat la Eurovision cu piesa "It's My Life" şi a obţinut un total de 65 de puncte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod