Cei mai bogaţi oameni din teatrul românesc. Ce averi au strâns?

Meseria de actor este una bănoasă, chiar şi în România. O dovedesc starurile româneşti care au reuşit să strângă averi frumoase de-a lungul vieţii. Cancan.ro a făcut topul celor mai

Meseria de actor este una bănoasă, chiar şi în România. O dovedesc starurile româneşti care au reuşit să strângă averi frumoase de-a lungul vieţii.

Cancan.ro a făcut topul celor mai bogaţi oameni din teatrul românesc. Iată ce averi au strâns directorii marilor scene!

Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", este unul dintre cei mai bogaţi directori de teatre, cu o avere care constă în şase terenuri, cinci case, o maşină, 100.000 de euro împrumutaţi fiului său şi 100.000 de euro în conturi.

Nici Florin Călinescu nu se poate plânge când vine vorba de avere.

Potrivit ultimei declaraţii de avere, directorul Teatrului Mic are 3 terenuri în Arges şi Brasov, două apartamente în Bucuresti, unul în Timisoara, o casă de vacanţă la Poiana Braşov, două ceasuri în valoare de 10.000 şi 17.000 de euro, un Mercedes din 2012, în valoare de 39.000 de euro.

Maia Morgenstern, directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, are o casă şi un apartament, ambele în Bucuresti, o maşină şi 100.000 de euro în conturi.

Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca, are patru terenuri în Bucureşti, Botoşani şi Prahova, un apartament şi o casă Bucureşti, o casă în Prahova, precum şi o maşină.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod