Cătălin Moroşanu a câştigat show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici“

Pe 8 martie, chiar de Ziua Femeii, show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ s-a încheiat, iar publicul a ales „Regele Junglei“. Aşa cum mulţi se aşteptau încă de la începutul

Pe 8 martie, chiar de Ziua Femeii, show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ s-a încheiat, iar publicul a ales „Regele Junglei“. Aşa cum mulţi se aşteptau încă de la începutul emisiunii, deoarece era cel mai neînfricat dintre concurenţi, Cătălin Moroşanu a reuşit să câştige show-ul.

morosanu regele junglei

În marea finală, cel supranumit „Moartea din Carpaţi“ s-a duelat cu Ruby şi cu Dorian Popa, cântăreaţa fiind cea care a terminat finala pe ultimul loc. „Cu Gina m-am înţeles cel mai bine, a fost sprijinul meu.

Am fost prietene dinainte de junglă, dar aici ne-am cunoscut şi mai bine. Ea m-a incurajat. Cred că Dorian va fi regele junglei, dar şi Moroşanu merită. E prea tare“, a spus Ruby, atunci când a fost anunţată că ea s-a clasat pe locul al treilea, iar câştigătorul va fi ales dintre Dorian şi Cătălin.

Deşi artista credea că Dorian Popa va câştiga, ea s-a înşelat, iar „Regele Junglei“ a fost desemnat Cătălin Moraşanu, care a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

„Cum să ajung eu 'Regele Junglei', frate? Doamne ferește! Eu sunt 'Regele Junglei'? Nu-mi vine să cred așa ceva, frate“, a spus sportivul în momentul în care a aflat că el este marele câştigător.

În ultima probă la care a fost supus, Cătălin Moroşanu a fost nevoit să-şi bage capul într-o cască mare de sticlă, unde a trebuit să reziste timp de patru minute, iar la fiecare minut în cască erau vărsate diferite vietăţi, printre care gândaci şi viermi.

„Simţeam că-mi intră în gât, că mă mănâncă la gât, boss.

Primii au fost ok, a treia găleată m-a sufocat. Cred că era cu pamant. La a patra găleată am intrat în panică, mi-au intrat în nas, se plimbau peste tot. Sunt o forţă a naturii. În primele 10 secunde am zis că-mi bag picioarele-n el de concurs. Dar, după proba asta, a intrat adrenalina în mine şi mă simt bine. Imbatabil“, a spus Cătălin Moroşanu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod