Cătălin Botezatu neagă că ar fi bisexual

Deranjat de zvonurile apărute prin presă cum că fosta lui iubită, Bianca Drăguşanu, a afirmat că ar fi bisexual, Cătălin Botezatu a declarat că tot ce s-a scris este o minciună. "Este o
Deranjat de zvonurile apărute prin presă cum că fosta lui iubită, Bianca Drăguşanu, a afirmat că ar fi bisexual, Cătălin Botezatu a declarat că tot ce s-a scris este o minciună. "Este o prostie tot ce s-a speculat. Bianca doar a povestit ce auzise, iniţial, despre mine". a spus designerul.
Recent, Bianca a mărturisit într-un interviu că a auzit, înainte de a-l cunoaşte pe Bote, câteva zvonuri cum că acesta ar fi bisexual. "Nu ştiam ce-mi doream de la el, dar ştiam că vreau să fiu cu el.
Auzisem zvonuri cum că ar fi bisexual, dar mi-am zis că nu sunt suficient de femeie dacă nu-l fac să mă iubească. Eu l-am provocat!", a mărturisit Bianca pentru revista Tabu.
Bote a explicat că Bianca a vorbit, într-adevăr, despre el, însă declaraţiile ei au fost preluate eronat. "Este o prostie tot ce s-a speculat. Bianca a declarat că a auzit că aş fi bisexual, ceea ce este cu totul altceva. Lumea ar trebui să ştie că eu vorbesc zilnic la telefon cu ea, că am rămas prieteni, iar ea doar a povestit cum ne-am cunoscut şi ce auzise, iniţial, despre mine.
Repet, este o prostie ce s-a scris!", a declarat Cătălin Botezatu pentru ziarul Ring.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod