Bianca şi Cristea vor nuntă de trei zile

Roşcata şi "prinţul" îşi plănuiesc o nuntă ca-n poveşti. Cei doi au vorbit despre relaţia lor şi despre cât de mult se iubesc. Bianca şi Cristea se iubesc mai mult ca niciodată. Ba mai
Roşcata şi "prinţul" îşi plănuiesc o nuntă ca-n poveşti. Cei doi au vorbit despre relaţia lor şi despre cât de mult se iubesc.
Bianca şi Cristea se iubesc mai mult ca niciodată. Ba mai mult, cei doi se pregătesc de nuntă. "Eu sunt prinţ, deci vom face o nuntă de trei zile şi trei nopţi ca în basme", a povestit Adi Cristea, la CANCAN TV.
Cei doi au dezvăluit şi cine a acceptat să le fie naş de cununie. "Avem onoarea ca domnul Florian Walter să accepte acest lucru, patronul lui U Cluj", a spus Cristea.
"Mi-a spus chiar dânsul că vrea să-mi fie naş şi normal că am acceptat cu plăcere", a mărturisit fotbalistul.
Bianca a povestit şi cum a fost prima lor întâlnire. "Prima întâlnire a avut loc la un prieten comun. El nu ştia că voi veni. Eu nu ştiam că el va veni. Dar Adi nu a ştiut că eu m-am îndrăgostit de el. Eu am recunoscut abia după ce a recunoscut el. Mi-a plăcut să fiu cucerită de el pentru că era bărbatul pe care mi-l doream. E foarte tandru, e foarte discret.
Are simţul umorului dezvoltat. Este romantic, sensibil şi discret", l-a descris Bianca pe iubitul ei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod