Bianca Drăguşanu: "Şi eu m-aş împăca cu domnul Cătălin Botezatu!"

Cu părere de rău trebuie să anunţ reînceperea isteriei Bianca-Bote, iar primul şut a fost dat tocmai de designer. "M-aş împăca cu Bianca, dacă ea ar face primul pas. Nu ştiu ce să zic.

Cu părere de rău trebuie să anunţ reînceperea isteriei Bianca-Bote, iar primul şut a fost dat tocmai de designer. "M-aş împăca cu Bianca, dacă ea ar face primul pas. Nu ştiu ce să zic. Probabil că am putea avea un nou viitor. Eu vorbesc cu mama ei foarte mult, dar momentan nu putem să vorbim de un viitor împreună", a spus Bote la CANCAN TV de la Kanal D.

În replică, Bianca a ţinut să răspundă astfel: "Nu mă surprinde că s-ar întoarce la mine sau s-ar împăca cu mine, indiferent ce ar însemna asta, pentru că, în fond, avem de-a face cu un domn altruist, sentimental şi cordial, nu? Şi eu m-aş împăca cu domnul Cătălin Botezatu, habar neavând însă ce înseamnă asta.

Pe de altă parte, şi eu dacă aş fi Cătălin Botezatu, m-aş împăca cu mine, Bianca Drăguşanu. Multe lucruri ar fi mult mai simple după o astfel de împăcare epocală.

Nu ar trebui decât să mai leşin de vreo două ori şi aranjamentul floral ar fi de vis. Este evident că, în comparaţie cu domnul Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu este o persoană nerecunoscătoare, lipsită de inimă, sensibilitate, civilizaţie şi precauţie. De! Nu putem fi toţi reîncarnarea lui Buddha amestecat cu Dalai Lama şi vreo doi sfinţi necunoscuţi.
Până voi învăţa şi însuşi tehnicile divine ale discursului abil şi moral, mă resemnez şi îmi asum să fiu în umbra lui şi dedesubtul lui, ca evoluţie şi moralitate discursivă. Cătălin Botezatu este un real model pentru mine"
, a declarat Bianca pentru cancan.ro.

Indiferent de finalitatea acestui schimb de replici, tare îmi este teamă că cei doi au observat scăderea de popularitate şi încearcă să resusciteze o idilă care a părut încă de la început artificială.

Aşadar, trebuie să ne înarmăm cu răbdare că urmează o nouă telenovelă siropoasă şi de proastă calitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod