Antonia a dezvăluit sexul copilului: „S-a văzut pe ecografie, seamănă cu taică-su“

Invitați joi la matinalul Kiss FM, Antonia și Alex Velea le-au dezvăluit în sfârșit fanilor ce sex are copilul care se va naște în curând. „Se apropie momentul când va apărea

Invitați joi la matinalul Kiss FM, Antonia și Alex Velea le-au dezvăluit în sfârșit fanilor ce sex are copilul care se va naște în curând.

antonia si velea_MG_9623

„Se apropie momentul când va apărea copilașul. Cum vă simțiți?”, i-a întrebat Andrei pe cei doi artiști. „Suntem foarte fericiți”, a declarat Alex. „Îi place să mă mângâie pe buric”, a glumit Antonia, povestindu-le ascultătorilor Kiss FM că și-a cumpărat o pernă de gravidă, pe care însă o folosesc mai mult Alex și cățelul.

Și, pentru că tot venise vorba despre sarcina Antoniei, Sergiu și Andrei i-au întrebat dacă vor să dezvăluiască ascultătorilor Kiss FM ce este copilul: fată sau băiat? „O să zic eu, pentru că au fost speculații.

Eu trebuie să confirm. S-a văzut pe ecografie ce o să fie de la o poștă. Seamănă cu taică-su”, a declarat Antonia în direct la Kiss FM, dezvăluind astfel că va avea un băiețel.

„Indiferent de sexul copilului, că ar fi fost fetiță sau băiețel, e un copil pe care noi ni l-am dorit și ni-l dorim extrem de mult, pe care o să-l iubim cu tot sufletul nostru și o să punem în el tot ce știm mai bine. O să avem un băiețel și de abia așteptăm să apară. Așteptăm cu sufletul la gură să apară, așteptăm să ne jucăm cu el, suntem disperați”, a explicat și Alex Velea.

„Noi știm de mult ce-o să fie. După prima lună, se vedea ce o să fie”, a glumit el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod