Alexandra Stan, datorii de 50.000 de euro? Colaboratorii acuză!

Alexandra Stan a ajuns din nou în atenţia presei din cauza unui scandal în care a fost implicată de foştii ei colaboratori. Din câte se pare, artista este acuzată că ar avea datorii de

Alexandra Stan a ajuns din nou în atenţia presei din cauza unui scandal în care a fost implicată de foştii ei colaboratori.

Alexandra Stan_Demeter Evelin

Din câte se pare, artista este acuzată că ar avea datorii de aproximativ 50.000 de euro, anunţă cei de la ziarul Ring. Printre cei care ar avea bani de primit de la artistă ar fi PR-ul artistei, Zenovia Grama, make-up artistul Alex Ifrimov şi stilista Andra Moga.

Contactaţi de jurnaliştii de la Ring, cei trei nu au vrut să facă vreun comentariu pe această temă.

Mai mult, managerul Doru Tincă, apropiat de Alexandra Stan, a afirmat şi el că nu poate vorbi. „Nu confirm, nu infirm, am un contract în derulare şi clauze de confidenţialitate“, a spus acesta, potrivit sursei citate.

„Angajamentele la care faceți referire nu sunt scadente conform calendarului de plăți agreat împreună cu partenerii noştri. Considerăm că informațiile pe care le dețineți pot fi încadrate la categoria zvonuri şi mondenități“, au spus cei care îi conduc firmele cântăreţei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod