Andreea Marin Bănică, de vorbă cu Sophia Loren

Andreea Marin Bănică, realizatoarea emisiunii "Trezeşte România", de la Realitatea TV, a revenit recent de la Marsilia, unde a participat la inaugurarea unui vas de croazieră, alături de celebra
Andreea Marin Bănică, realizatoarea emisiunii "Trezeşte România", de la Realitatea TV, a revenit recent de la Marsilia, unde a participat la inaugurarea unui vas de croazieră, alături de celebra Sophia Loren.
La conferinţa de presă au fost prezenţi peste 400 de jurnalişti, dar Sophia Loren a acceptat să vorbească doar cu Andreea Marin pentru că românca este voluntar şi Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF, iar celebra actriţă sprijină colaborarea directă dintre compania de vase de croazieră MSC şi UNICEF, prin intermediul căreia sunt ajutaţi copiii defavorizaţi din Brazilia.
"Nu e nicio exagerare când spun că arată cu 25 de ani mai tânără.
E, pur şi simplu, de necrezut şi fascinant să o vezi faţă în faţă pe actriţa care a rămas o frumuseţe şi o prezenţă impunătoare de parcă timpul n-a trecut pentru ea. Am întrebat-o care e cea mai preţioasă lecţie de viaţă pe care o poate împărtăşi. Mi-a răspuns simplu că poţi trăi frumos prin dragostea dăruită şi primită, poţi cunoaşte împlinirea prin copii şi familie. Secretul tinereţii fără bătrâneţe constă negreşit, în disciplina din viaţa sa şi în respectul pentru propria persoană, dar şi pentru cei din jur", a povestit Andreea Marin Bănică, pentru ziarul ring.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod