Andreea Mantea, negocieri cu Pro TV? Bruneta ar putea pleca de la Antena 1!

După ce zilele trecute au apărut informaţii în presă potrivit cărora Andreea Mantea ar fi fost amendată de cei de la Antena 1, acum există zvonuri potrivit cărora vedeta ar putea semna cu Pro

După ce zilele trecute au apărut informaţii în presă potrivit cărora Andreea Mantea ar fi fost amendată de cei de la Antena 1, acum există zvonuri potrivit cărora vedeta ar putea semna cu Pro TV.

mantea

Recent, Andreea Mantea a primit o amendă de 3.000 de euro, deoarece nu s-a supus ordinelor şefilor ei, care i-au propus să vorbească, în cadrul emisiunilor de la Antena 1, despre sarcina ei. Vedeta a refuzat propunerea, afirmând că nu vrea să facă publice detalii legate de sarcina ei, pentru că este prea devreme pentru acest lucru.

Faptul că a fost amendată pare că nu i-a picat prea bine Andreei Mantea, care a fost fotografiată de paparazzii de la WOWbiz când intra şi când ieşea din sediul celor de la Pro TV.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, cei de la Pro TV pregătesc, pentru anul viitor, mai multe show-uri, iar Mantea ar putea apărea în unul dintre acestea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod