Andreea Bălan neagă că s-a despărţit de Michael: „Ne înţelegem bine“

După ce zilele trecute au apărut informaţii potrivit cărora Andreea Bălan s-ar fi despărţit de iubitul ei american, acum artista afirmă că totul a fost doar o invenţie a presei.

După ce zilele trecute au apărut informaţii potrivit cărora Andreea Bălan s-ar fi despărţit de iubitul ei american, acum artista afirmă că totul a fost doar o invenţie a presei.

andreea_balan_iubit

Andreea Bălan a vorbit cu jurnaliştii de la Spy News şi le-a spus acestora că nu s-a despărţit de Michael şi că nu a afirmat că s-a grăbit când s-a implicat în relaţia cu el, aşa cum notau cei de la Libertatea.

„Nu înțeleg de ce mi-au fost băgate cuvinte în gură degeaba. Între mine și Michael totul este, acum, în ordine.

Avem o relație la distanță, e adevărat, dar acest lucru îmi convine de minune în aceste momente. Eu sunt o femeie extrem de ocupată. Așa că prefer în aceste momente să vorbesc zi de zi la telefon cu Michael, decât să stea aici. Mi-e foarte bine așa, mai ales că acum am lansat și o melodie nouă, cu tot cu videoclip, și nu aș avea timpul necesar să stau cu el atât cât ne-ar plăcea amândurora. Mai mult, voi pleca peste o săptămână la New York, vom sta împreună câteva zile, așa că, să fiu sinceră, nu înțeleg care este motivul pentru care se spune că m-am despărțit de el.
Dimpotrivă, ne înțelegem foarte bine, chiar dacă avem, pentru moment, o relație la distanță“
, a declarat vedeta.

Jurnaliştii de la Cancan au intrat mai mult în detalii şi au aflat că Michael nu mai vine în România nu pentru că s-a despărţit de Andreea, ci pentru că are interdicţie de a vizita România.

„A plecat din România pe 1 martie şi nu mai poate veni până la sfârşitul verii, pentru că are interdicţie. În aeroport i-au spus că, în decurs de şase luni, nu poate sta în ţară decât trei, iar el a depăşit această perioadă“, ar fi spus o prietenă de-a artistei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod