Andra şi Cătălin Măruţă, următoarele ţinte ale Antenei 1. Ajung la concurenţă?

După ce Antena 1 a anunţat că cei trei juraţi de la MasterChef au semnat cu postul din Băneasa, trustul MediaPro poate primi o nouă lovitură dură: Andra şi Cătălin Măruţă ar putea pleca

După ce Antena 1 a anunţat că cei trei juraţi de la MasterChef au semnat cu postul din Băneasa, trustul MediaPro poate primi o nouă lovitură dură: Andra şi Cătălin Măruţă ar putea pleca şi ei la concurenţă.

Vedetele pleacă rând pe rând din Pro TV, majoritatea semnând cu Antena 1, ceea ce poate însemna prăbuşirea trustului creat de Adrian Sârbu. După ce Sârbu a fost dat afară de la Pro, printre cei care au plecat de la fosta lui televiziune se numără Ştefan Bănică, Horia Brenciu, cei trei juraţi de la MasterChef, dar şi multe alte nume mari.

Cea mai dură lovitură pentru Pro TV este că aproape toate vedetele au semnat cu Antena 1, postul concurent al televiziunii din Pache Protopopescu.

În negocieri cu Antena 1 au fost şi Smiley şi Pavel Bartoş, însă aceştia au afirmat că rămân la Pro TV, mai exact la „Vocea României“.

Jurnaliştii de la WOWbiz au aflat că mai marii din Antena 1 negociază de zor şi cu Andra şi Cătălin Măruţă, fiind posibil ca şi cele două vedete să semneze cu postul din Băneasa. Dacă ar bate palma cu Antena 1, Andra ar urma să devină cea mai bine plătită vedetă din trustul Intact.

Se pare însă că Andra ar avea şi o contraofertă de la Pro TV, unde ar putea ocupa cel de-al patrulea scaun de antrenor de la „Vocea României“, rămas vacant după plecarea lui Brenciu la Antena 1.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod