Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit după o relaţie de şase ani

Era unul dintre cele mai serioase şi trainice cupluri din showbiz, dar şi el a ajuns să se destrame. Anda Adam şi Victor Slav au fost împreună şase ani de zile, dar zilele trecute au decis să

Era unul dintre cele mai serioase şi trainice cupluri din showbiz, dar şi el a ajuns să se destrame. Anda Adam şi Victor Slav au fost împreună şase ani de zile, dar zilele trecute au decis să pună punct relaţiei.

Cunoscut ca fiind un cuplu foarte liniştit şi discret, cei doi nu şi-au expus niciodată problemele personale, fapt pentru care publicul le-a catalogat relaţia ca fiind una perfectă şi de viitor. În urmă cu aproximativ o lună, Anda Adam nu lăsa să se înteleagă că între ei ar fi ceva probleme şi părea mulţumită de viaţa pe care o duce cu Victor.

"Îmi place la Victor că e un om bun, gândeşte pozitiv ca mine şi are simţul umorului foarte dezvoltat.

Îmi fac timp şi pentru noi să stăm împreună...Mergem la un film, luăm masa în oraş sau pur şi simplu ne vedem cu prietenii noştri. Fiind din acelaşi domeniu, ne înţelegem modul de viaţă foarte bine", a spus cântăreaţa pentru Ring.

Ceea ce confirmă despărţirea acestora, este faptul că Victor Slav a fost surprins de paparazzi CanCan, în noaptea de sâmbătă spre duminică, luându-şi bagajele din apartamentul unde locuia cu Anda Adam. Ajutat de un prieten, au cărat bagajele voluminoase la maşina lui, în timp ce artista nu era acasă, totul întâmplându-se fără ca cei doi să expună vreun scandal între ei.

Relaţia lor a durat şase ani de zile, din momentul în care cei doi s-au cunoscut la "Dansez pentru tine", până ce au decis de comun acord să meargă pe căi diferite, fără a face public motivul rupturii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod