Anda Adam a refuzat 30.000 de euro din cauza Biancăi Drăguşanu

Nu mai este mult şi începe, la Antena 1, emisiunea „Splash! Vedete la apă“, echipa fiind schimbată în proporţie de 50% faţă de anul trecut. Dacă sezonul trecut, în juriu se regăseau

Nu mai este mult şi începe, la Antena 1, emisiunea „Splash! Vedete la apă“, echipa fiind schimbată în proporţie de 50% faţă de anul trecut. Dacă sezonul trecut, în juriu se regăseau Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cătălin Preda, iar prezentatori au fost Pepe, Roxana Vancea şi Roxana Ionescu, acum echipa este formată din Cosmin Seleşi, Ozana Barabancea, Cătălin Preda, Pepe, Bianca Drăguşanu şi Roxana Ionescu.

Potrivit celor de la WOWbiz, şefii din Antena 1 şi-au dorit ca în juriu să rămână şi Anda Adam, însă aceasta a zis pas, refuzând astfel 30.000 de euro, care ar fi fost salariul ei.

Sursa citată notează că refuzul Andei Adam a venit ca urmare a cooptării Biancăi Drăguşanu în echipa „Splash! Vedete la apă“.

„Anda este o persoană discretă care nu vrea să mai genereze nici un fel de subiect de presă legat de viaţa ei privată. Nu o urăşte pe Bianca, dar şi-a dat seama că prezenţa amândurora în platou ar fi însemnat o mulţime de speculaţii. A spus că ar fi fost o presiune prea mare şi oricum ea avea o sumedenie de propuneri de concerte. Ea se consideră în primul rând cântăreaţă şi pe meseria asta vrea să se concentreze“, a spus o apropiată de-a Andei Adam.

Mai mult de atât, refuzul Andei Adam poate fi şi un semn de solidaritate faţă de cea mai bună prietenă a ei, Roxana Vancea, care a fost dată afară pentru a i se face loc Biancăi Drăguşanu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod