"Am fost înspăimântată, şantajată şi ameninţată cu moartea"

Oana Zăvoranu revine în atenţia publicului... De data aceasta se pare că este de foarte rău... În sfârşit o să intre într-o istorie, că tot îşi dorea de mult acest lucru. O să intre în

Oana Zăvoranu revine în atenţia publicului... De data aceasta se pare că este de foarte rău... În sfârşit o să intre într-o istorie, că tot îşi dorea de mult acest lucru. O să intre în istoria mondenului ca fiind singura vedetă care a le-a demarcat pe vrăjitoare.

În plin scandal în care este implicată poliţie, procuratură, Oana Zăvoranu vine la TV şi în ziare şi se bate cu pumnul în piept că ea a reuşit minunea. Terorizata, ameninţată şi şantajată, Oana Zăvoranu a fost nevoită să renunţe la maşină, la case şi la sume uriaşe de bani pentru a scăpa de permanenta teroare a unui duşman nevăzut: diavolul, cel despre care vrajitoarele îi induceau permanent ideea că o urmareşte, o pândeşte şi caută cu orice preţ să o omoare, explică jurnaliştii de la Cancan.

Dacă mă străduiesc, pot să prevăd care vor fi declaraţiile Queridei de mâine, poimâine. "M-am certat cu mama din cauza vrăjitoarelor"... "M-am despărţit de Pepe din cauza vrăjitoarelor"... "M-am certat cu presa pentru că eram  vrăjită"... "M-am culcat cu Tudy pentru că eram blestemată"... şi lista poate continua.

Este incredibilă forţa Zăvorancei de a reveni în atenţia publicului, aşa cum este incredibilă lipsa ei de limită. Privind evoluţia ei de-a lungul timpului, vom observa că începuturile au fost soft şi, pe măsură ce a observat că popularitatea îi scade, a început să atace hard.

Mă întreb cât mai am de aşteptat până o să-şi însceneze răpirea sau... dispariţia? Oana zăvoranu poate orice!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod