Procter & Gamble a inaugurat Casa Familiei la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci

Odata cu startul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, Procter & Gamble, unul dintre partenerii globali ai Comitetului Olimpic International, a deschis portile Casei Familiei pentru mamele si familiile sportivilor. Branduri precum Pantene®, Pampers®, Gillette®, Fairy® sau Ariel® vor asigura tot confortul familiilor sportivilor olimpici in fiecare zi a competitiei.
Inima campaniei “Multumesc, mama” la Soci 2014 este Casa Familiei, in care brandurile P&G onoreaza meritele mamelor de a sustine cele mai indraznete vise ale copiilor lor. Sportivele Eva Tofalvi (biatlon, Romania) si Maria Marinela Mazilu (skeleton, Romania) au participat la festivitatea de deschidere a Casei Familiei, unde s-au intalnit pentru prima data la un concurs international cu mamele lor. Ghizela Tofalvi si Maria Mazilu, mamele atletelor din Romania, au primit cu aceasta ocazie bilete la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

“Brandurile noastre au fost intotdeauna alaturi de mame, mai ales in calatoria prin viata a copiilor. Cand sprijinim un atlet, de fapt celebram eforturile mamei care l-a ajutat sa ajunga un campion”, a declarat Phil Duncan, P&G Global Design Officer, care a urat bun venit mamelor in Casa Familiei.

Brandurile P&G ofera familiilor de olimpici tot confortul necesar pentru ca distanta de casa sa nu mai fie o problema:

·         Servicii de infrumusetare pentru femei in studiourile Pantene® si Wella®

·         Tratamente pentru barbati - tuns, barbierit si styling - in studiourile Gillette®, Head & Shoulders®, Braun®

·         Pampers® ofera o zona de ingrijire pentru cei mici

·         Oaspetii isi pot incarca toate dispozitivele electronice la Duracell® Powermats

·         Ariel® este partenerul ideal in curatenie pe intreaga perioada a JO (peste 30.000 de obiecte de lenjerie vor fi curatate)

·         Vasele folosite in Satul Olimpic vor fi stralucitor de curate datorita Fairy®

·         Oral-B®/blend-a-med®, prin parteneriatul cu Comitetul de Organizare al JO, a deschis o clinica provizorie de medicina dentara, unde sportivii si antrenorii de la Soci vor beneficia de tratamente de rutina pentru dantura, dar si de ajutor in caz de urgenta.

A cincea Olimpiada ii aduce Evei Tofalvi cea mai mare surpriza: familia

“Nu as fi crezut niciodata ca o voi avea pe mama mea alaturi la o Olimpiada.
<Multumesc, mama> este campania care mi-a indeplinit un vis: sa fiu sustinuta de familie la Jocurile Olimpice”
, a povestit Eva

Tofalvi (biatlon). “Faptul ca mama mea va primi toata atentia la Casa Familiei P&G ma linisteste si imi permite sa ma concentrez pe un rezultat cat mai bun pentru Romania”.

Cu peste 130 km/h, Marinela Mazilu va zbura pe partie sustinuta de familia ei

“Mama si familia sunt cele mai importante lucruri din viata mea si am emotii stiind ca sunt aici. Insa asta ma motiveaza si mai mult. Este un lucru minunat facut de P&G pentru familiile sportivilor din intreaga lume”, a povestit Marinela Mazilu (skeleton).

“Scopul brandurilor P&G este sa ajute mamele si familiile”, a declarat Lada Kudrova, P&G Marketing Director, care a luat parte, de asemenea, la deschiderea Casei Familiei.
“Tocmai de aceea Casa Familiei P&G este singura noastra activare de la Jocurile Olimpice. Suntem mandri sa gazduim si sa avem grija de mamele olimpicilor”.

Campania “Multumesc, mama” a debutat in octombrie 2013 odata cu lansarea seriei de filme “Cum sa cresti un campion”, in care povestea a 28 de atleti internationali este spusa prin intermediul mamelor. Printre acesti atleti se numara si Marinela Mazilu, singura sportiva din Romania calificata la doua editii ale Jocurilor Olimpice la proba skeleton.

Videoclipul Marinelei Mazilu poate fi urmarit aici: www.youtube.com/watch?v=p1UoJqvAkIk

Campania a continuat cu “Pick Them Back Up”, care celebreaza efortul mamelor de a-si incuraja copiii sa-si depaseasca limitele. Videoclipul poate fi vizionat aici: www.youtube.com/watch?v=57e4t-fhXDs.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.image.net/pgolympicgames.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod