Power Shine. Primul din lume

Primul din lume cu tehnologie pe bază de pudră, care ofera intensitate culorii şi rezistenţa. În crearea noului ruj Satin au fost combinate tehnologia inovatoare pe bază de pigmenţi pudraţi

Primul din lume cu tehnologie pe bază de pudră, care ofera intensitate culorii şi rezistenţa.

În crearea noului ruj Satin au fost combinate tehnologia inovatoare pe bază de pigmenţi pudraţi cu proprietăţile celui mai bine vândut ruj Oriflame, Power Shine. Rezultatul este alăturarea perfectă a formulei ultra-strălucitoare Power Shine cu pigmenţi pudraţi de culoare intensă, totul îmbrăcat într-un văl satinat.

Inovator până în centru

Pentru a obţine un aspect final irezistibil, cercetătorii Oriflame au folosit o combinaţie unică pe bază de nucleu.

În centru, Rujul Power Shine Satin lipstick, învăluit de jur împrejur de un strat extrem de concentrat de pigmenţi pudraţi, pentru un aspect satinat de neegalat.

Nucleu Power Shine

Nucleul Power Shine conţine ruj ultra-strălucitor, cu tehnologie 3D de reflexie a luminii, ce nu permite niciunui tip de lumină să fie absorbit de buze – totul pentru strălucire somptuoasă, de super-impact.

Exterior pe bază de Pigmenţi Pudraţi
Concentraţia mare de pigmenţi – mult mai luminoşi decât în cazul unui ruj obişnuit – duce culoarea şi strălucirea la o altă dimensiune.

Pigmenţii pudraţi intensifică nuanţa şi difuzează strălucirea incredibilă a Power Shine, pentru o atingere satinată irezistibilă.

10 rujuri Power Shine s-au ascuns in primele Pink Box-uri din Septembrie! Urmeaza ca alte 10 norocoase sa le descopere in urmatoarele cutiute roz!

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod