O piele fină de la Veet

Cred că pe toate ne înfioară timpul exagerat pe care trebuie să îl alocăm epilatului. De aceea, preferăm să utilizăm metode eficiente, care ne garantează o piele fină pentru o perioadă

Cred că pe toate ne înfioară timpul exagerat pe care trebuie să îl alocăm epilatului. De aceea, preferăm să utilizăm metode eficiente, care ne garantează o piele fină pentru o perioadă îndelungată. Aici se încadrează aparatul, ceara, 'epilarea definitivă'.
Totuşi, pentru zonele sensibile trebuie să evitam epilarea prin smulgere. In zona axială există ganglioni, care pot fi agresaţi prin epilarea cu aparatul sau ceară. În plus, prin deschiderea porilor din zona axilei pot apărea complicaţii înfioratoare, cum ar fi cancerul.

Aşadar ne raman 2 alternative pentru epilatul zonelor sensibile: lama şi crema depilatoare. Fiind mai neîndemanatică, lama este exclusă din ritualul meu de îngrijire. În acest caz, îmi rămâne o singură variantă: crema depilatoare.

Cremele Depilatoare Veet conţin un complex hidratant ce oferă de 2 ori mai multă catifelare decât în cazul folosirii lamei de ras. Este foarte simplu de utilizat, iar epilatul nu dureaza mai mult de 6 minute. Cremele dizolvă firul de păr, acesta crescând astfel mai fin la atingere.
Eu am încercat-o pentru prima dată în acelaşi timp cu voi, folosind-o pe cea din Pink Box-ul acestei luni.

O recomand cu încredere şi cred că îmi va schimba ritualul de beauty!

Sunt sigură că şi voi aţi fost plăcut impresionate de crema Veet pe care aţi găsit-o în Pink Box-ul lunii Iulie! Aştept părerile voastre referitoare la acest produs!

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod