Detalii despre Pink Box-ul lunii Iulie

Parcă mai ieri vă povesteam cum a decurs întreaga activitate pentru primul Pink Box, iar acum deja începe a treia lună în care vă pregătim surprize roz! Noi am început munca pentru Pink

Parcă mai ieri vă povesteam cum a decurs întreaga activitate pentru primul Pink Box, iar acum deja începe a treia lună în care vă pregătim surprize roz!

Noi am început munca pentru Pink Box-ul din Iulie cu mult timp în urma; am vrut să avem totul pus la punct pentru a fi siguri că voi veţi fi încântate de cele 5 produse pe care le veţi primi în această lună!

Ştiu că ne urmăriţi cu interes atât pe facebook, cât şi pe blog pentru a afla indicii despre cutiuţele pe care urmează să le primiţi, aşa că este cazul să nu vă mai ţinem în suspans şi să vă dăm detalii! De fapt, se prea poate să adâncim misterul prin ceea ce urmează să vă spunem, mai ales pentru că şi noi suntem extrem entuziasmaţi de rezultatul muncii depuse şi nerăbdători să vă vedem reacţia pentru Pink Box-ul plin de bunătăţi al lunii Iulie.

Luna aceasta este luna vacanţelor, iar noi am gândit Pink Box-ul ca fiind o trusă de beauty pentru concediu.

Ultimate Summer Kit, aşa cum am numit cutiuţa din Iulie, conţine 5 produse cosmetice esenţiale în vacanţa de vară, care vă vor face să straluciţi! Nu vă spunem înca numărul produselor full size pe care aceasta îl conţine, însa îl vom dezvalui, în curand, pe facebook! Sunt sigură că veţi fi extrem de bucuroase când veţi afla ce am pregatit pentru voi!

Brandurile partenere le veţi putea vedea începand de luni, pe site.

Momentan, asta este tot ce vă putem dezvalui despre Pink Box-ul lunii Iulie, dar vă invit să fiţi alături de noi şi pe facebook, deoarece acolo vă dăm multe indicii despre ceea ce urmeaza să primiţi pe la jumătatea lunii Iulie!

PS.: În Iulie vrem să ne surprindeţi şi vom premia creativitatea! Vă oferim şansa de a câştiga un super premiu!

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod