5 arome de sezon la Yankee Candle

Parfumul este un element definitoriu al fiecăruia dintre noi. Eu consider că prin intermediul acestuia ne creăm o imagine, aşadar nu trebuie să avem un amalgam de arome, ci să ne limităm la

Parfumul este un element definitoriu al fiecăruia dintre noi. Eu consider că prin intermediul acestuia ne creăm o imagine, aşadar nu trebuie să avem un amalgam de arome, ci să ne limităm la câteva parfumuri, care să se întipărească în mintea persoanelor cu care interacţionăm. Asftel, de fiecare dată când vor simţi mireasma respectivă, inevitabil se vor gândi la noi.

Nu pot spune acelaşi lucru şi despre parfumurile de cameră. Îmi place ca acestea să fie variate, să se schimbe în funcţie de starea noastră de spirit, şi, de ce nu, să ne schimbe chiar ele  starea.

La Yankee Candle găsiţi o gamă vastă de arome, iar acestea sunt împărţite în colecţii în funcţie de anotimp. Aşadar, parfumul favorit ar fi greu de ales.  Pentru cei nehotărâţi, există soluţia perfectă:  tartele parfumate. Acestea pot arde până la 8 ore, iar parfumul pe care îl emană este puternic şi persistent, aşa că le poti folosi cam o ora pe zi. Preţul favorabil iţi permite să nu te limitezi asupra unei singure arome şi să experimentezi mireasma fiecărei colecţii!

Propunerile mele (dar şi top sales-urile) pentru acest sezon sunt:

1.

Season's Blessings

2. Hazelnut Coffee

3. Autumn Wreath

4. Grapevine & Oak

5. Spiced Pumpkin

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod