Păpușile care par vii, create de un cuplu din Rusia. Arată senzațional și se vând cu mii de euro

Cei mai mulți oameni cred că păpușile sunt doar niște simple jucării pentru copii, însă creațiile unui cuplu din Rusia reușesc să demonstreze contrariul.
Păpușile realizate de Anastasia și Sergey Lutsenko arată precum oameni în carne și oase, cu toate trăsăturile aferente. Fiecare păpușă are propriile sale caracteristici faciale și cei doi artiști nu trec cu vederea niciun detaliu. De la ochi, gene, culoarea pielii, păr și până detalii precum pistrui sau riduri fine, păpușile celor doi prezinte chiar și cele mai mici detalii ale chipului uman.

Nu doar că le fac să arate precum cele mai frumoase și delicate femei din lume, dar artiștii ruși se străduiesc să le imprime păpușilor trăsături care îi fac pe cei ce le privesc să-și imagineze ce tip de personalitate ar avea dacă ar fi vii.

Contul de Instagram unde Anastasia și Serghey postează fotografii cu creațiile lor are peste 275.000 de followeri, iar fiecare imagine primește de obiceii mii de aprecieri.


Citește și: 30 de copii care seamănă perfect cu păpuşile lor. Sunt adorabili!



Procesul prin care artiștii creează păpușile din porțelan este unul complex, pornind de la o idee care este transpusă sub forma unei schițe, pentru ca abia apoi să înceapă procesul de creație în sine. Fiecare păpușă este realizată în totalitate manual de cei doi soți. O păpușă Lutsenko se poate vinde cu câteva mii de euro, fiind în prezent obiecte de colecție pentru pasionații de păpuși din porțelan.





Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
29 Ianuarie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod