Mihai Trăistariu, distracţie la parcul acvatic

Eforie Aqua Park din Eforie Nord este fără doar şi poate locul ales de tot mai mule vedete pentru distracţie. Mihai Trăistariu a fost surprins zilele trecute la plajă alături de copii care studiază alături de el muzică.

După ce într-una din zile a cântat aici şi a văzut cum se distrează copii dar şi adulţii, Mihai Trăistariu a decis să revină de această dată alături de elevii săi de la Şcoala de muzică din Constanţa.. Acesta nu este prima surpriză pe care artistul le-o face copiilor. A mai organizat şi excursii prin ţară pentru ei, iar pe timpul verii se răcoresc la piscine.

Odată ajuns la parc, Mihai s-a fotografiat alături de fani şi şi-a etalat trupul lucrat la sală. “M-am distrat la tobogane, am înotat şi ne-am bronzat o zi întreagă.

Am admirat show-urile interactive pentru copii şi am  Obişnuiesc să scot copii la distracţie înainte sau după cursuri”, a mărturisit pentru “ring” Mihai Trăistariu.



Situat intre Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa si Lacul Belona, cel mai nou aquapark si unicul din sudul litoralului romanesc, va invita sa incercati cele mai “cool” tobogane acvatice intr-un mediu sigur si sanatos. Buna dispozitie este intretinuta de o echipa de specialisti, iar in fiecare zi sunt fi organizate spectacole si petreceri interactive pentru copii si adulti, avand invitati speciali din lumea vedetelor.

Parcul acvatic are 8 tobogane, pool bar, zona VIP, food zone.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod