Mariah Carey a anunţat pe Twitter criza de rinichi a soţului

Cântăreaţa şi-a implorat fanii să se roage pentru Nick Cannon, după ce acesta a fost internat în spital.

Cântăreaţa şi-a implorat fanii să se roage pentru Nick Cannon, după ce acesta a fost internat în spital.

 

Mariah Carey (41 de ani) a postat pe internet o fotografie în care ea apare alături de Nick (31 de ani), pe patul de spital din Aspen, Colorado. Prezentatorul TV a suferit o criză uşoară, care i-a provocat dureri moderate, dar cuplul e optimist cu privire la recuperare.

Mariah a postat în această dimineaţă, pe Twitter, primele veşti despre starea soţului ei, pe care l-a numit eroul ei, apoi a descris pe larg situaţia, chiar pe site-ul ei oficial.

"Suntem în spital, dar avem roluri inverse; anul trecut eu am fost conectată la aparate (după ce a născut gemeni, n.r.), iar Nick era lângă mine. Încercăm să fim cât se poate de veseli în aceste circumstanţe, dar vă rog să-l ţineţi pe Nick aproape de inimile voastre, pentru că are dureri mari. Au încercat să mă dea afară din spital, dar eu împart patul cu Mr. C", s-a destăinuit vedeta.
"Nu încerc să fac haz de necaz, fiindcă situaţia e serioasă, aşa că vă rog să-l aveţi pe Nick în gând şi să vă rugaţi pentru familia noastră", a mai scris Mariah pe site-ul ei.

Cuplul a petrecut Crăciunul şi Revelionul în Aspen, împreună cu cei doi gemeni, Moroccan şi Monroe. Internarea lui Nick ar putea explica faptul că familia nu a putut fi fotografiată în Aspen după Anul Nou, notează cotidianul britanic "Daily Mail".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod