Katy Perry, invitată de Rihanna în Barbados după divorţul de Rusell Brand


Facebook Twitter Comenteaza
Katy Perry, invitată de Rihanna în Barbados după divorţul de Rusell Brand

Rihanna a sunat-o pe Katy imediat după apariţia primelor zvonuri despre separare şi a invitat-o să se relaxeze alături de ea şi de familia sa în Barbados, relatează cotidianul britanic "Daily Mail".


Katy se află acum în Hawaii, iar apropiaţii ei spun că artista va călători în Caraibe pentru a fi alături de prietena sa cea mai bună. "E greu pentru Katy să vorbească acum cu cineva, dar ea a sunat-o pe Rihanna imediat după ce Russell a cerut divorţul. Rihanna

a ajutat-o mult şi a calmat-o după această veste", a declarat un prieten al cântăreţei pentru "The Sun".
Aceeaşi sursă a relatat că Rihanna i-a sugerat iniţial prietenei sale să dea o fugă împreună până în Mexic, unde să stea singure, departe de agitaţie şi de indiscreţiile presei de scandal, dar au înţeles că izolarea rapidă ar fi o măsură extremă.


Katy Perry (27 de ani) şi Russell Brand (36 de ani) s-au căsătorit în octombrie 2010. Actorul englez a cerut divorţul după ce cuplul a petrecut separat Crăciunul, motivând că soţia sa a fost preocupată mai mult de carieră, neglijând mariajul. Potrivit presei britanice, cei doi nu au încheiat un contract prenupţial, astfel că Russell Brand ar putea obţine jumătate din averea cuplului, adică aproape 24 de milioane de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod