Hoinari şi fericiţi: Secretele cuplului cu cele mai frumoase poze de călătorie

Madeline îşi salută admiratorii dintr-un colţ de Rai


Pagina pe care o gestionează Madeline este o incredibilă colecţie de fotografii cu plaje mângâiate de soare, deşerturi în culori ireale şi paradisuri tropicale - tot ce îşi poate dori un om care vrea să scape de stres acolo se află. Pozând mai mereu în bikini, pare că le transmite tuturor să lase naibii baltă problemele şi să-şi facă bagajele. E loc pentru toată lumea, dar nu oricine poate trăi aşa cum o fac ei. "Mergem să cunoaştem lucruri noi şi alţi oameni. Am dormit în aeroporturi, în autobuze şi în trenuri, am mâncat pe stradă şi am împărţit şi ultima bucată. Căutăm tot ce e mai ieftin şi ne bucurăm de viaţă la maximum", a explicat Madeline.

Renunţând la confort pentru a nu mai cheltui banii pe mâncare scumpă şi băuturi, cei doi tineri preferă să se bucure mai mult de experienţa cunoaşterii locurilor şi a localnicilor. Când le e foame sau sete, se satură cu fructele de pe plaje şi de fiecare dată s-au simţit fericiţi. Şi în Seychelles, unde au postat pe rocile de granit scăldate de valurile Oceanului Indian, şi în India, unde s-au pozat cu o vacă sacră, pe care au botezat-o Bronwyn şi cu care se plimbau pe plajă, şi în Maroc, Tanzania, Turcia, Guatemala, Santorini şi Statele Unite.

"N-aş fi putut face asta cu altcineva, avem 13 luni în care am călătorit şi suntem mai fericiţi ca oricând", a scris Madeline într-un mesaj pe Instagram. "Când am plecat spre Europa n-aş fi crezut că vom vedea şi vom face atâtea! Mă simt incredibil de recunoscătoare", a adăugat ea.

Fotografiile lor incredibile sunt dovada că se poate trăi şi altfel decât muncind continuu şi cheltuind într-una, avântaţi într-o nesfârşită goană nebună pentru a fi fericiţi. Când, de fapt, a fi fericit înseamnă să trăieşti simplu. Atât de simplu cât să poţi merge unde vrei şi să nu faci nimic, doar să te bucuri de ceea ce găseşti.

Foto: @madelinejoyrelph/Instagram photos and videos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Februarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod