Pierce Brosnan revine din 10 octombrie în „Nume de Cod: Spionul de noiembrie“

De două ori nominalizat la Globul de Aur, Pierce Brosnan este de cele mai multe ori asociat cu moştenirea lăsată de Bond. Din 10 octombrie, aduce adrenalina la cote maxime odată cu revenirea sa pe marile ecrane, de această dată în rolul unui fost agent CIA în thriller-ul Nume de Cod: Spionul de noiembrie.

Vedetele au tras cu arbaleta şi au făcut fitness la lansarea filmului „Terapie pentru crimă“

Luni, 29 septembrie 2014, a avut loc la Cinema Studio lansarea filmului “Terapie pentru crimă”, primul film românesc cu o “femme fatale” în rol principal.

Filmul „Interstellar: Călătorind prin Univers“, va fi lansat în România în luna noiembrie

În contextul în care existenţa omenirii pe Terra este ameninţată, un grup de exploratori depăşeşte limitele spaţiului şi cucereşte imensele distanţe ale unei călătorii interstelare.

Suleyman revine pe 4 septembrie la Kanal D

Asteptarea fanilor serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” se apropie de final! Din 4 septembrie, in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00, istoria se scrie cu sange in ultimul sezon al celui mai urmarit serial din Romania.

“Tradarea”, un nou serial fenomen, incepe in august la Kanal D

Cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia - “Tradarea” - va fi difuzat la Kanal D incepand din 4 august, in fiecare luni si marti, de la ora 20.00! Kanal D continua astfel sa le ofere telespectatorilor cele mai de succes seriale, dupa ce i-a cucerit cu productii care au batut recorduri de audienta, precum “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii” si “1001 de nopti”.

„Tărâmul ginsengului”: Aventuri în Munţii Apalaşi pe HISTORY, din 16 iulie

HISTORY, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România, va transmite pe 16 iulie premiera serialului „Tărâmul ginsengului”. Noua serie prezintă aventurile unor clanuri din munţii Apalaşi, un loc sălbatic unde viaţa este condiționată de vânătoare și negoț. Episoadele din „Tărâmul ginsengului” vor fi difuzat în fiecare miercuri, la 21:00.

History difuzează în premieră serialul „Comorile lui Barry“

Postul TV History va difuza, pe 15 iulie, primul episod al serialului „Comorile lui Barry”. Noul serial urmăreşte aventurile unuia dintre cele mai populare personaje din serialul “Războiul depozitelor”, Barry Weiss. History va difuza episoadele din „Comorile lui Barry” în fiecare marţi, la ora 21:30.

VIDEO Filmul „În mijlocul furtunii“ („Into the storm“) ajunge în România în luna septembrie

De-a lungul unei singure zile, oraşul Silverton este lovit de o serie de tornade puternice, într-o dezlănţuire fără precedent a naturii. Întreaga populaţie se află la mila haoticelor furtuni, iar veştile meteorologilor nu sunt deloc îmbucurătoare, lucrurile urmând să se înrăutăţească şi mai tare.

Nicole Kidman este „Grace de Monaco“, din 13 iunie, la cinema

Laureată cu Premiul Oscar, fermecătoarea Nicole Kidman uimeşte publicul cu o interpretare fără cusur, în filmul biografic Grace de Monaco, povestea fascinantă a celebrei actriţe devenite prinţesă, care are premiera în cinematografe pe 13 iunie.
Pagina: