”One day”, cea mai impresionantă poveste de iubire se poate vedea de azi pe Netflix

Un portret intens, frumos și devastator a două suflete pereche!
Miniseria One day urmărește relația și viețile a doi tineri care își vorbesc pentru prima dată în seara balului de absolvire, pe 15 iulie 1988. A doua zi, fiecare își vede de drumul lui, dar povestea lor continuă pe parcursul a 20 de ani redați în cele 14 episoade, prin întâlniri ce au loc an de an, în aceeași zi.

Iată care sunt cele mai interesante lucruri pe care trebuie să știi despre miniseria britanică:

Este bazat pe romanul omonim al lui David Nicholls


David Nicholls a devenit cunoscut în toată lumea în 2009, odată cu apariția romanului „One day”, căreia revista People îi atribuia superlativul absolut declarând-o drept ”cea mai impresionantă poveste de iubire”.

Cartea lui Nicholls a fost tradusă până în prezent în 37 de limbi și publicată în peste 2 milioane de exemplare.
„E o poveste de iubire care vorbește despre prietenie, despre familie, despre nostalgie și regret, despre felul în care speranțele și visurile noastre nu se îndeplinesc întocmai cum am dori noi. E o poveste cu nuanțe dulci-acrișoare” spune Nicholls despre cartea sa și miniseria One day promite să ne poarte prin toate etapele acestei relații.

Povestea se află a a doua ecranizare. Prima i-a avut pe Anne Hathaway și Jim Sturgess în rolurile principale


Miniseria britanică One day nu este prima ecranizare a poveștii lui David Nicholls.
Prima ecranizare, în regia lui Lone Scherfig, 2011, i-a avut protagoniști pe Anne Hathaway și Jim Sturgess.

La momentul acela, romanul lui David Nicholls ajunsese bestseller în toată lumea. Fusese deja tradus în 31 de limbi, o raritate pentru zilele noastre, și era pe primul loc la vânzări în Marea Britanie, Italia și Suedia, pe locul al doilea în Germania și pe locul 3 în Rusia. Criticii au fost la fel de entuziasmați, Henry Goldblatt de la Entertainment Weekly spunând despre film că este "un portret intens, frumos și devastator a două suflete pereche".Citește continuarea...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod