Victoria Beckham a început să îmbătrânească?

Vedeta a fost pozată zilele trecute în timp ce ieşea dintr-un restaurant din Londra, iar ceea ce iese în evidenţă din fotografiile respective sunt picioarele ei care par că au început să-şi piardă... tinereţea.
Vedeta a fost pozată zilele trecute în timp ce ieşea dintr-un restaurant din Londra, iar ceea ce iese în evidenţă din fotografiile respective sunt picioarele ei care par că au început să-şi piardă... tinereţea.

Fosta componentă a trupei Spice Girls şi soţia fotbalistul David Beckham pare puţin depăşită de situaţie în ceea ce priveşte aspectul fizic, susţin specialiştii. Aspectul inestetic al pielii, aşa cum reiese din fotografiile realizate de cei de la Dailymail.co.uk, este rezultatul unei scăderi în greutate, care s-a realizat într-un timp foarte scurt.

Pe de altă parte, aceeaşi specialişti explică că acesta ar fi putea fi şi efectul expunerii excesive la soare, lucru care nu-i este străin Victoriei care petrece foarte mult timp la piscină casei sale din California.


În interes de serviciu


Victoria Beckham s-a aflat zilele trecute în Londra pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte lansarea celei mai noi colecţii de genţi, pe care le-a realizat pentru sezonul următor.

În plus, vedeta are un alt motiv pentru care ar vrea să rămână mai mult timp în capitala Angliei, de data aceasta unul personal. Sora sa, Louise, a născut acum puţin timp o fetiţă, al patrulea copil al ei, pe care a botezat-o Quincy.
Mătuşa Victoria este foarte entuziasmată, după cum declară apropiaţii vedetei, şi-şi doreşte să petreacă puţin timp alături de micuţă.
21 Octombrie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mirela pe 23 Oct 2010, 12:49
    si ea tot om..

    si ca tot omul incepe sa imbatraneasca,indiferent ca e sau nu vedeta,semnele de imbatranire se mai vad si la buze daca va uitati mai atent,la fel ca la o baba buzele par zbarcite..dar asta e toate inbatranim la un moment dat..

    0
    0

  • Sarah pe 21 Oct 2010, 16:47
    tinerete fara batranete???

    ''V. Beckham a inceput sa imbatraneasca'' ? ce-i cu intrebarea asta de-a dreptul ipocrita d-na Ileana Voicu??? dv ce ati crezut ca asa zisele vedete raman frumoase cum le vedem machiate? de fapt sunt mai grotesti decat noi ''banalele'' femei... V B a fost foarte urata tot tmpul, nu ma mira acum cand inainteaza in varsta...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod