Tapinarii: "Ne-am saturat ca dragostea sa fie vanduta la taraba"

Cum isi arata Tapinarii dragostea...


Daca vreau sa-i cumpar iubitei mele ceva ii iau in fiecare zi sau in fiecare saptamana.

Deja, planuri de viitor


Anul 2010 are o semnificatie speciala pentru noi, pentru ca intram in al 10-lea an de activitate. De aceea, pentru 14 februarie 2010 am pregatit ceva special. O sa lansam un album “best of” reorchestrat plus alte 2 piese noi, intitulat "2010 - An de folk alternativ". Mai mult decat atat, turneul Anti-Valentine's Day va merge in 7 orase, fata de doar 4, cate au fost pana acum.

Record inca de la debut...


Membrii trupei Tapinarii fac muzica altfel si au o altfel de parere despre aceasta. Povestea lor a inceput in 2001 cand Cosmin Covei, student la Regie, a facut un film-portret pentru un examen.

Subiectul ales, piticul stripper din club-ul Office, nu l-a ajutat foarte mult pe Cosmin pentru ca a picat cu brio examenul. A doua incercare a fost un film cu Ion Dolanescu, in acelasi timp compunand si piesa "Sunt fericit". Aceasta a fost inceputul carierei lor muzicale. Videoclipul piesei "Sunt fericit" a avut premiera chiar in noaptea de Inviere, in 2001. La putin timp de la lansare, aceasta melodie a inregistrat si un record, fiind difuzata de nu mai putin de 11 ori intr-o singura ora, iar primul lor concert s-a desfasurat cu sala plina.

Si, pentru ca tot spuneam ca ei sunt obisnuiti sa faca lucrurile altfel, lansarea primului album, care a avut loc pe 17 octombrie 2001, a beneficiat de prezenta piticului Marcel Ungureanu, care a facut si un numar de striptease.
Cel de-al doilea album, intitulat "Idei preconcepute", a fost considerat unul misogin. Impactul a fost atat de mare, incat Mona Musca l-a folosit in campania electorala, ca argument impotriva violentei in familie.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod