Project W, un scurt metraj fara compromisuri

"Asa cum litera W nu exista in alfabetul romanesc, la fel ne lipsestesi un film facut la standardele Hollywoodului", spune Dorin Stana,regizorul care vrea sa revolutioneze industria filmului romanesc cu unscurt metraj numit "Project W".

Totul incepe de la scenariul unui proiect ce pare imposibil de realizatin conventia cinematografiei romanesti unde bucuria de a te afla printreputinii care fac film te face sa accepti aproape orice compromis. O echipatanara si profesionista lucreaza de un an la realizarea acestui proiect,unde s-au alaturat ca pionieri nume mari din industria romaneasca dedivertisment.

Sunt implicati actorii consacrati Marcel Iures, Florin Piersic Jr.,carora li s-au alaturat Bogdan Stelea si Anna Lesko, cei care au fostconvinsi sa faca actorie datorita acestui scenariu.
Vor mai juca siIrina Dinescu, Daniel Popa, Gabriel Spahiu.

Filmul care va dura doar 10 minute este invaluit de mister. Nu s-audat detalii asupra povestii tocmai pentru a o face mai incitanta. "Osa uitati de Cola si de pop-corn in timpul vizionarii acestui film",ne promite Marcel Iures. Este garantat suspansul, aventura si calitatearealizarii unui film la standarde internationale. Scopul acestui proiect,dupa cum a declarat Iures, este de a se demonstra ca "si la noi inRomania se poate face un film extraordinar".

Acesta va dezvalui viata a 7 personaje, inspirate din clisee alecinematografiei hollywoodiene, din viata carora sunt surprinsedoua ore.
Acest proiect are nevoie de sprijinul tuturor pentru a-sicompleta bugetul de 307.000 de euro, pentru a transforma acest visrealitate. Deviza acestui proiect unde o echipa tanara de profesionistisi 7 nume sonore din show-bizul autohton lucreaza benevol este "Putemface acest film numai impreuna".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod