O saptamana plina de creativitate

De curand am avut parte de doua evenimente importante: Festivalul Ad'Or,unde au fost premiate cele mai creative agentii de publicitate si AutoFashion Show, unde prezentarea de masini s-a combinat armonios cu aceeaa colectiilor de moda.



"Obsedat de publicitate" este conceptul sub care s-a desfasurat intreguleveniment Ad'Or. Obsedat de publicitate... adica traiesti intr-o lume incare ti se pare ca personajele din spoturi coboara si iti dau chiar premiidaca esti bun! Spectacolul a inceput cu o parada a a modei realizata dincreatii publicitare si a fost prezentat de Virgil Iantu.



Auto Fashion Show, eveniment ce a avut loc la Circul Globus, a fost uno adevarata parada a designerilor romani prezenti.
Fiecarei colectiiI s-a gasit echivalent in designul unui automobil. Catalin Botezatua prezentat alaturi de Renault Megane, Rita Muresan vs Kia, Sorento,Wilhelmina Arz vs Nissan Primera, Laura Olteanu vs Suzuki GSXR 750,Danielle Collection vs Smart Roadster, Dada vs Opel Meriva, Marie Clairevs Dacia Solenza si Ruxandra Lungu vs Honda Accord. Spectacolul a fostprezentat de Mircea Badea si Oreste si incheiat de formatia Class.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod