Michael Jackson ne-a spus "Adio" pentru totdeauna

Cavoul este decorat cu replici ale sculpturilor lui Michelangelo si o copie pe sticla a picturii acestuia "Cina cea de taina". In jur au fost amplasate multe camere de filmat si se crede ca familia va folosi imagini de la ceremonia privata in documentarul "This Is It".

Michael va fi, pentru eternitate, vecinul unor celebritati intrate in legenda Hollywood-ului: Humphrey Bogart, Clark Gable, Walt Disney si Nat King Cole.

Au achizitionat 12 locuri de veci


In urma cu cateva zile, presa americana a scris ca familia megastarului a achizitionat 12 locuri de veci, tocmai pentru a nu se afla in care dintre ele va fi pus trupul neinsufletit al lui Michael Jackson.

Evenimentul a avut un caracter foarte intim, fara a se permite accesul presei si fara transmiterea de imagini televizate in direct.
Mai mult decat atat, pentru a se asigura ca ceremonia de adio va ramane privata, familia a solicitat si a obtinut ca niciun elicopter sa nu survoleze cimitirul si zona inconjuratoare, in timpul funeraliilor.

La finalul ceremoniei, convoiul de autovehicule s-a indreptat spre restaurantul italian Villa Sorriso, in Pasadena, la circa 12 kilometri de cimitir, intr-un act considerat ca o forma de "celebrare a vietii" a regelui-pop, conchide Agerpres.

Asa cum aprecia si avocatul Jerryl Cohen, cel care apara interesele administratorilor John Branca si John McClain, cheltuielile privind inmormantarea s-au ridicat la o suma impresionanta.
Chiar daca familia nu a vrut sa spuna cat a costat tot evenimentul, presa straina a estimat ca ar fi vorba despre aproximativ un milion de dolari, bani care provin din Fondul infiintat de Michael Jackson. Primaria orasului Glendale estima ca numai costurile privind securitatea vor ajunge la 150.000 de dolari. Ceremonia publica din iulie, de la Arena Staples Center, la care au luat parte 20.000 de oameni, a costat aproape un milion si jumatate de dolari.
4 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod