Bianca Elena Constantin, despre concursul care i-a schimbat viata

Ce ne poti spune despre experienta din Bahamas? Cum a fost acolo?


Am inceput calatoria cu peripetii. Primul meu zbor, cel catre Praga, a fost amanat, ca atare am fost nevoita sa petrec o noapte la un hotel. Am ajuns in Bahamas cu o zi intarziere si ca sa nu se opreasca totul aici, mi-au fost ratacite si bagajele. Am fost foarte suparata deoarece aveam rochia de seara pentru defilarea din finala, costumul national, trusa de machiaj de la Anastasia Soare si multe alte obiecte valoroase de care aveam mare nevoie.

La sosirea pe aeroportul din Nassau fiecare dintre concurente a primit o esarfa pe care era imprimat numele tarii de provenieinta. Am fost primite foarte frumos, as putea spune ca niste regine. Turistii sositi din intreaga lume citeau numele tarii de pe esarfe si strigau de fiecare data cand mai aparea vreo concurenta. Nu de putine ori am auzit numele Romaniei. Acest lucru mi-a dat o stare foarte buna dar si incredere si m-a facut sa uit putin de intamplarea cu avionul si bagajele.

Cea mai importanta persoana pe care am intalnit-o in perioada in care am "locuit" in Bahamas a fost, fireste, Donald Trump. Am si avut oportunitatea sa schimb cateva vorbe cu domnia sa, chiar inainte de spectacol. Aveam o bucla care imi acoperea R-ul de la Romania si s-a oprit si m-a intrebat din ce tara sunt. I-am raspuns ca "Sunt din tara care va gazdui Miss Universe 2010 – Romania!" El a fost amuzat de idee, dar a spus ca stie deja ca Romania este pe lista de asteptare pentru organizarea finalei si mi-a urat succes. A fost foarte dragut. Nu este deloc asa cum pare in emisiunea pe care o realizeaza. Cand l-am intalnit prima data, tuturor fetelor ne era teama de el. Orice, numai sa nu ne spuna "You’re fired!".

Am intalnit-o pe Paula Shugart – Presedinta Organizatiei Miss Universe, pe toti cei din echipa NBC – producatori, regizori, redactori, cameramani, l-am intalnit pe guvernatorul Insulelor Bahamas - Arthur D. Hanna, pe Ministrul Turismului - Vernice Walkine. In afara de acestia i-am intalnit pe toti sefii de delegatii, pe domnul Osmel Sousa – Presedintele Organizatiei Miss Venezuela, pe domnul Howard Turner – Presedintele Organizatiei Miss Universe Guatemala, i-am intalnit pe Flo Rida, David Guetta si Kelly Rolling.

Miss Universe Romania este, pentru tine, un vis implinit sau a fost o oportunitate la care nu te-ai gandit niciodata?


Miss Universe este mai mult decat un concurs de frumusete. Este o competitie a rezistentei fizice, a stabilitatii psihice, a echilibrului emotional si mai apoi, o intrecere intre fete aproape perfecte din punct de vedere fizic. Experienta castigata la acest concurs depaseste orice asteptare si sunt determinata sa conving fetele din Romania sa se inscrie la selectia nationala si sa ajunga sa isi traiasca un vis, care in cazul meu s-a indeplinit!

Peste cateva luni ti se termina "mandatul". Ce vei face de acum incolo? Spre exemplu, Daniela Nane, detinatoarea titlului Miss Universe Romania in anul 1991, este o actrita de succes. Te vezi in aceeasi zona sau preferi altceva?


Voi ramane in "familia Miss Universe" si voi face parte din echipa ce o va pregati pe viitoarea Miss Universe Romania. Imi revine "datoria" de a-i impartasi predecesoarei mele toata experienta de pana acum, toate informatiile atat de importante pregatirii unei concurente la un concurs de frumusete de o asemenea anvergura.

Bineinteles ca imi voi continua studiile universitare si voi duce pana la capat toate colaborarile in care sunt "angajata".

Care a fost cel mai important sfat pe care l-ai primit in acest an, de la cine si cand s-a intamplat acest lucru?


Dayana Mendoza m-a sfatuit sa am incredere în mine si sa lupt pana la sfarsit cu aceeasi putere.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pandelica pe 16 Sep 2010, 19:35
    tavi

    esti sooper frumoasa!!!!!poti sa-mi lashi si mie id tau??!?!?!?

    0
    0

  • slatineanu gabriela pe 21 Iun 2010, 12:33
    Imi place de dayana mendoza

    Te ador elena constantin si sunt foarte curioasa sa aflu cine va fi miss romania 2010. eu obisnuiesc sa ma uit cu bunica mea si sa scriem pe o lista de cine ne place, iar bianca elena constantin a fost pe lista mea ! Sincera sa fiu nu prea imi place de melisa gibson iar de stefania fernandez asa si asa. Dar pe dayana mendoza o dor!

    0
    0

  • DAN pe 6 Apr 2010, 18:13
    ESTI FRUMOASA

    MULTUMESTEI NATURI CA ESTI FRUMOASA SI RESPECTO TE PUP

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod