Targul International de Nunti

Bucuresti, 14 noiembrie 2014
Cel MAI MARE eveniment ce a avut vreodata loc in Palatul Parlamentului incepe vineri, 21 noiembrie!

In perioada 21-23 noiembrie 2014 are loc la PALATUL PARLAMENTULUI cel mai important eveniment dedicat nuntilor din Romania si Europa de Est, MARIAGE FEST.

Evenimentul este si singurul din Romania care va avea o zona special dedicata EXPOZANTILOR INTERNATIONALI cu oferte de LOCATII si LUNA DE MIERE, ceea ce il face sa fie si primul targ International de Nunti din tara noastra.

Un eveniment cu traditie si experienta, MARIAGE FEST, se muta in casa noua a Palatului Parlamentului dupa 15 editii organizate in Piata Constitutiei.

1. Toti reprezentantii presei sunt asteptati VINERI, 21 noiembrie, orele 11.30, pentru a fi martorii unei adevarate isterii BLACK FRIDAY.
Un Black Friday in adevaratul sens al cuvantului, primul eveniment de gen din domeniul nuntilor care se va suprapune cu celelalte campanii clasice de Black Friday (la haine, electrocasnice, s.a.m.d.). La Palatul Parlamentului este asteptata invazia a peste 500 de mirese!

Reducerile noastre de Black Friday sunt si de 95% si ca sa ne credeti pe cuvant iata cateva exemple: rochie de la 3.500 lei vanduta la 300 de lei sau rochie in valoare de 3.500 lei la 350 lei. Poze reale si alte exemple de reduceri reale la peste 300 de rochii de mireasa aici:

http://mariagefest.ro/targ-nunti-2014-primavara/black-friday.html


2. Cum intotdeauna ne-au placut premierele, anul acesta oferim impreuna cu CEL MAI MARE MAGAZIN ONLINE DIN ROMANIA cate 500 de lei ca Prim Cadou de Casa Noua tuturor celor care se casatoresc in anul 2015.

3.
MARIAGE FEST este si PRIMUL TARG DE NUNTI AL SEZONULUI 2015, asa ca este OBLIGATORIU pentru viitoarele cupluri sa isi treaca in agenda datele evenimentului. Aici vor afla in premiera ce se poarta in anul 2015, care sunt tendintele in materie de amenajari si rochii sau costume, inclusiv lansari nationale si internationale de produse si servicii.

In plus, fiind un eveniment de toamna este si ULTIMA OCAZIE de a cumpara la cele mai mici preturi stocurile de rochii de mireasa ale sezonului 2014, de exemplu.

Pe langa acestea, viitorii miri si mirese mai au 10 motive sa ne viziteze:

1. suprafata expozitionala de 7.500 mp;

2. peste 100 de locatii din Bucuresti si zonele limitrofe se intrec in oferte destinate viitorilor miri, care isi aleg locatia nuntii lor mult visate;

3.
cea mai cuprinzatoare lista cu expozanti din Romania, adunati din intreaga tara;

4. MC pe toata durata evenimentului, ceea ce face din eveniment mai mult decat un targ, un Festival al Nuntilor;

5. cele mai in voga formatii si cei mai cautati artisti, cu peste 80 de momente artistice si 200 de artisti;

6. ACCES auto in PARCAREA Palatului Parlamentului prin intrarea C1;

7. zone dedicate de relaxare si servit masa: Rest Zone si Food Corner;

8. garderoba;

9. jocuri de lumini in interioru Palatului Parlamentului;

10. mii de rochii de mireasa, mii de modele de invitatii si multe alte idei pentru o nunta de vis.


Retineti: 21-23 noiembrie, MARIAGE FEST, editia a 15-a, Palatul Parlamentului, Intrarea Principala.Vineri, 21 noiembrie, orele 11.30 deschiderea pentru presa, care este asteptata si cu multe premii din partea organizatorilor!


http://www.mariagefest.ro/
https://www.facebook.com/mariagefest
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod