JORGE si CRBL - o colaborare de senzatie: „Nu ne potrivim”!

George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept JORGE, lanseaza videoclipul si single-ul „Nu ne potrivim”, o colaborare inedita cu CRBL.

Mesajul piesei aduce in prim plan neplacerile care intervin in relatiile multora dintre noi, cand ajungem sa ne confruntam cu tabieturile si fixatiile partenerului de viata. Cele doua personaje interpretate de JORGE si CRBL ajung aproape la disperare din pricina toanelor si a pretentiilor iubitelor lor.

Cat de mult putem trece peste nepotrivirile dintr-o relatie tipica si cat de mult putem rezista neconcordantei cu tabloul pe care ni-l facem in minte la inceputul unei relatii? Toate acestea sunt prezentate intr-un mod savuros videoclipul „Nu ne potrivim”.

Dormitul pana la pranz, tablourile de familie care troneaza amenintator in dormitor, mastile de frumusete aplicate in cele mai nepotrivite momente, catelul care trebuie sa iasa la plimbare odata cu prima raza de soare sau care iti ia locul in pat, ordinea absoluta si spray-ul de curatat, mereu la indemana, sunt situatii, pe cat de amuzante in perspectiva regizorului Dan Petcan, pe atat de tensionante in viata de zi cu zi.

"Melodia ‘Nu ne potrivim’ este o tragicomedie romantica.

Face parte din viata de zi cu zi a fiecarui cuplu care a trecut prin multe sau, cum spun unii, este ‘experimentat’. Povestea e simpla... uneori iti vine sa pleci sau sa-i spui sa plece la mama ei. Cred ca e pentru prima oara cand o piesa spune pe bune ce nu le place barbatilor intr-o relatie, in care, cu sotia sau partenera, au mici certuri, dar se iubesc la nebunie. Evident, si viceversa e valabila. Chiar daca versurile spun ca <nu ne potrivim deloc>, ne completam de minune", declara JORGE.

„Cred ca este un mesaj valabil pentru povestea fiecarui cuplu.
Nu exista dragoste adevarata fara aceste picanterii. Sper sa zambiti si sa va iubiti in continuare”
, adauga CRBL.

In ciuda acestor nepotriviri de caracter, cei doi soti admit, in cele din urma, ca sentimentele ce ii leaga de partenerele lor sunt mai presus de orice disconfort trait zilnic in viata de cuplu.

Piesa “Nu ne potrivim” este compusa de echipa HaHaHa Production, CRBL si Jorge, iar videoclipul il prezinta pe JORGE alaturi de bandul sau live, formula cu care va urca de acum inainte pe scena, pentru un show complex.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3miHtjZgAFM&feature=youtu.be

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod