Stephan Pelger a aniversat 10 ani de cariera in lumea modei alaturi de 450 de invitati

Peste 450 de persoane au luat parte la petrecerea care a aniversat 10 ani de la momentul lansarii designerului Stephan Pelger in lumea modei. Evenimentul s-a desfasurat in cel mai nou loc neconventional al Bucurestiului, la etajul patru al magazinului Cocor Store. Party-ul, realizat in parteneriat cu Absolut Vodka, a purtat tema THE FACTORY si a fost inspirat de atelierul celebrului Andy Warhol.

“The Factory este numele celebrului studio de creatie al lui Andy Warhol din New York. Special pentru petrecerea aniversara am descoperit un spatiu neconventional care a fost transformat intr-o locatie inedita de o echipa de peste 50 de oameni”, declara Stephan Pelger.

Pentru a crea un stil industrial, peretii au fost acoperiti cu un material argintiu, din tavan coborau la fiecare pas burlane de aerisire, iar cutii cu vopseluri fluorescente au fost plasate strategic langa canapelele invitatilor.

Decorul a inclus și manechine din plastic cu capul inserat in terminatiile burlanelor de aerisire, pereti acoperiti cu diverse tipuri de mozaic, un bar acoperit cu lavoare, precum si scaune nonconventionale realizate din bazine de toaleta.

Momentul culminant al serii a constat intr-o defilare de moda pe treptele ce coboara de la etajul cinci al imobilului, printre lumini speciale ce au pus in evidenta rochiile fluorescente si bijuteriile create impreuna cu Laura Rotileanu, coafurile extravagante realizate de Camelia Negrea si machiajul tipic anilor '70 creat de Raluca Luca.

“Am ales 10 rochii, fiecare reprezentativa pentru un an de activitate de pana acum.
Le-am realizat dintr-un material special pentru a lumina pe intuneric”
, declara designerul.

Stephan Pelger este unul din cei mai prolifici designeri romani, avand la activ show-uri de moda la importante festivaluri de profil de peste hotare. Designerul a participat la cinci editii ale Berlin Fashion Week si la numeroase targuri de moda de la New York si Paris, iar creatiile lui sunt apreciate nu numai de vedetele din Romania dar si de staruri de film si de televiziune din Germania.

Printre vedetele care au luat parte la evenimentul aniversar s-au numarat Andreea Marin, Tuncay Ozturk, Ileana Badiu, Camelia Sucu, Andreea Raicu, Amalia Nastase, Andreea Banica, Laura Cosoi,  Alina Sorescu, Sophia, Ovidiu Buta, Dana Savuica, Giulia Nahmany, Dana Sota, Virgil Iantu, Sore, Alexandra Ungureanu, Corina Barladeanu, Irina Mohora, Raluca Lazarut, Cristina Cioran, Paula Chirila, Laura Lazar, Daiana Anghel, Sonia Argint-Ionescu, Alina Puscas, Alexia Talavutis, Sabina Iosub, Tania Budi.



Foto: Razvan Bestea si Octavian Iacob

1 din 13

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod